Zakaj slovenski starši in starši drugih narodnosti izberejo Francosko šolo v Ljubljani raje kot druge slovenske ali tuje izobraževalne ustanove?

Starši želijo za svojega otroka le najboljše, zato je jasno, da iščejo šolo, ki je zanj najboljša. Tega se zavedamo in se zato tudi nenehno izpopolnjujemo, da bi vam lahko ponudili način šolanja, ki prinaša največ uspehov.

Francoska šola v Ljubljani (EFL) je mednarodna šola

Francoska šola v Ljubljani sledi obstoječim učnim programom v Franciji, obenem pa upošteva dejavnike prisotne v državi gostiteljici, Sloveniji. Naša cilja sta zagotavljanje kvalitetnega izobraževanja francoskim in francosko govorečim učencem ter integracija učencev tako francoske in slovenske, kot tudi drugih narodnosti s pomočjo svojevrstnega načina učenja francoščine.

Zahvaljujoč trdnosti svojih učnih in izobraževalnih projektov, kakovostnemu učnemu kadru in podpori s strani Agencije za francosko poučevanje v tujini (AEFE), Francoska šola v Ljubljani to poslanstvo uspešno izpolnjuje že dvajset let.

Pedagoška doslednost in odprtost duha nas oblikujeta v ustanovo, ki privablja tako francoske in slovenske družine kot tudi tiste iz drugih držav, na kar smo še posebej ponosni.